• Dieren

Onze andere dieren

Bella

Bella is een zwerfhondje uit Spanje. Ze woont sinds het najaar van 2016 bij ons. Ze was moeilijk te plaatsen omdat ze een klein beetje druk is, maar bij Horsewise kan ze haar energie goed kwijt en heeft ze het erg naar haar zin. Ze is lief voor iedereen en altijd vrolijk en enthousiast. Ze houdt erg van wandelen ze kan enorm hoog springen. Ze kan gelukkig goed opschieten met onze ander hond, Balou, die ze van pup af aan heeft opgevoed (op haar manier). Ze speelt ook graag met kat Keesje, dat gaat er nogal wild aan toe.

Balou

Balou is een golden doodle. Een lief, speels jong hondje dat nog erg veel moet leren. Hij is dol op mensen en kinderen en houdt erg van knuffelen en spelen. Hij speelt het liefst met Bella, die daar af en toe wel een beetje moe van wordt…

Onze katten: Keesje en Karel

Karel (cyper) is een enorme jager die soms dagen van huis is en het hele bos doorkruist. Soms kom je hem midden in het bos tegen. Regelmatig gaat hij mee de honden uitlaten,  samen met zijn grote vriend Kees.

Kees (rood met wit) is een heel blij, ondernemend katje dat altijd op onderzoek uit is. Hij houdt het meest van op daken, schuttingen en muren klimmen en is daar buitengewoon goed in. Hij blijft meestal wel op het terrein en gaat niet zo ver weg als Karel. Met hem is hij wel heel dikke vriendjes. Ze stoeien veel en liggen graag bij elkaar.


Terug naar het overzicht

Volg ons op: