• Iris

Iris van Rhee

Begeleider

Hoi Allemaal,

"Ik ben Iris van Rhee en mag sinds juni 2019 het horsewise team versterken.

Vanaf jongs af ligt mijn hart al bij paarden, sinds mijn 14e heb ik dan ook een eigen paard wat inmiddels is uitgebreid naar meerdere paarden.

Na mijn studie heb ik jarenlang met veel plezier en passie in de (jeugd) hulpverlening gewerkt. Het toevoegen van waarde aan het leven van mensen, daar geef ik mezelf helemaal aan. Na verloop van tijd begon ik te dromen over het combineren van die twee passies in mijn leven; mensen helpen en werken met paarden. Ik heb de opleiding tot equine assisted coach afgerond en hoop me de komende jaren nog meer te mogen ontwikkelen. Het bijzondere aan het werken met paarden vind ik dat de paarden overal doorheen prikken, ze weten precies hoe je je voelt. Ze hebben geen oordeel, dit schept een veilig klimaat.

Lieve groet, Iris

Werkzaam op vrijdag

 

Terug naar het overzicht

 

Volg ons op: