• Barbara de Wildt

Barbara de Wildt

Begeleider 

Al sinds mijn vroege jeugd ben ik gek op dieren en heb ik een passie voor paarden.
Op mijn 9ekwam er een pony en sindsdien heb ik altijd paard(en) gehad.
Ik weet daarom uit ervaring, dat het heilzaam is om met paarden bezig te zijn en om ze te verzorgen. Je krijgt positieve energie uit de kracht van een paard. Je kunt je ook makkelijker ontspannen wanneer je in de omgeving van een paard bent.

Voorheen was ik docent in het voortgezet onderwijs en het mbo. Ik begeleid graag kinderen en jongeren die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Op sociaal-emotioneel gebied en/of met hun planning, structuur en huiswerk.

Het kan geen toeval zijn, dat vervolgens paardencoaching op mijn pad kwam. Ik ben er door gegrepen en ben verschillende opleidingen gaan volgen. Bij Horsewise kan ik  mijn hart te volgen en doen waar ik echt gelukkig van word.

werkzaam op de donderdag en zaterdag 


Terug naar het overzicht

 

Volg ons op: